Search

Kundservice: info@tryggareid.se

BOLAGSBEVAKNING Undvik ekonomiska förluster i framtiden.
Ha koll på de företagen som
du samarbetar med.

Håll koll på dina affärer med Bolagsbevakning

Med vår bolagsbevakning bevakar du dina egna bolag och upp till 50 företag ni samarbetar med. Både befintliga kunder, leverantörer eller andra samarbetspartners.

Oftast tar med det för givet att om en kund har skött sig i flera år kommer den att göra det även i fortsättningen men de flesta kreditförluster ett företag råkar ut för, handlar ofta om de kunder som man tror sig känna.

Hur fungerar det?

Din egna företag bevakas och upp till 50 företag ni samarbetar med. Befintliga kunder, leverantörer eller samarbetspartners. Det fungerar som en avancerad kreditupplysning i fast i realtid. När något förändras i dessa bolag så får du en notis om det. Du loggar in via mina sidor och ser vad som skett. Det kan vara en faktura som gått vidare till inkasso eller att kreditratingen sjunkit etc…

Bevaka upp till 50 externa företag

Bevaka valfria externa företag och ta hur många kreditupplysningar du vill. Samtliga bolag där du själv har ett styrelseengagemang ingår alltid i tjänsten. Om en förändring sker i något av de bevakade bolagen meddelas du direkt.

Kreditupplysning

Du ska känna dig tryggare när du gör affärer! Oavsett om du jobbar direkt mot kunder som är privatpersoner eller företag, är kreditupplysningen ett enkelt sätt att kontrollera och mer noggrant bedöma kundens betalningsförmåga innan affären går igenom.

Självklart är den största anledningen till att göra kreditupplysningar att undvika tunga och onödiga kreditförluster, men det kan även ses som ett sunt verktyg att använda innan man påbörjar nya affärsrelationer, för att alltid ha en faktabaserad grund att stå på innan man skakar hand.

Kreditupplysningar av aktiebolag är dessutom anonyma.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top